Liva og jeg

Feberramt og pylret baby!

Liva har de sidste par dage været ret pylret, ked af det, træt og ikke helt sig selv. Som jeg skrev i et indlæg her forleden: Læs her. Hun har haft feber de sidste 2 dage og jeg har ikke rigtigt fået noget søvn om natten pga det. Tobias har sovet på sofaen får at han kunne få søvn. Så var han også frisk om morgen til at tage hende og så kunne jeg sove.

Jeg troede det var fordi hun skulle ha sin første tand. Men når jeg kigger, ser det ikke ud som om der er nogen tand på vej frem. Men jeg fandt hendes bidering frem som hun har fået af min mor/hendes mormor. Den var hun helt vild med. Og brugte flere timer på at have i munden. Jeg havde lagt den i køleskabet så den var lidt kold.

My Photo (1)

 

Hendes bidering er fra MAM – De laver nogen fantastiske ting til babyer. Det er også der alle Livas sutte fra. Du kan købe bideringen her

216c1bd89ca9434cac00f8b85ab9f5a1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *