Alt muligt blandet

Mit første indlæg!

Så skete det endelig! Jeg har fået mig en blog og dette er mit første indlæg. Det kilder lidt i min mave fordi det hele er så nyt for mig. Jeg har så mange ting jeg gerne vil sige og  skrive om.

Lidt info om mig og min familie lige nu: Da jeg er på barsel lige nu fra mit arbejde (arbejder i IKEA Taastrup) er vi taget 3 måneder til Barcelona for at nyde livet lidt i en fantastisk by som har alt.

  • Det dejlige vejr.
  • En storby med strand.
  • Og så elsker vi bare det spanske mad!
  • Shoppe, shoppe, shoppe

Vi har lejet en lejlighed der er 4 metrostop ude for centrum af Barcelona. Det var lidt vigtigt for mig at vi ikke var lige i centrum, for når man både har baby og hund med her ned så ville jeg gerne have et sted hvor der var lidt ro om dagen og aften og ikke så mange turister. Plus der skulle være en park eller et stort grønt område til vi kunne gå nogen ture med vores lille hund. Vi har nu kun 3 uger tilbage inde vi skal hjem til Danmark igen.

IMG_4864

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *