Liva og jeg

Primark tøj til prinsessen

Dette er hvad jeg fik købt til Liva pigen da vi var i Diagonal Mar igår. Alt tøjet er fra Primark.

Hun manglede natdragter, de 2 vi havde var fra H&M og hun havde brugt dem så meget at der var pletter på fra mad osv som ikke kunne vasket af. De var godt brugte og lige til at smide ud. Så jeg købte hvor der var 3 i en pakke til 10 euro – 70 danske kr. Det var lidt billiger i forhold til H&M hvor jeg kunne få 2 dragter til 12 euro – 90 danske kr. Så faldt jeg over en gul bøllehat til hende som vil være lækker til sommer hjemme i DK. Jeg fandt også en sød bluse med en hund på. Den var på tilbud og koste kun 2 euro – 14 danske kr. Og så fandt jeg den her heldragt til hende i armygrøn med et bælte til. Den glæder jeg mig til hun skal ha på. Hun bliver så lækker med alt det nye tøj!

IMG_0457

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *