Alt muligt blandet

Alle i familien er syge

Så blev jeg også ramt med feber, opkast og dårlig mave:( Tobias har været heldig, han havde en dag hvor han følte sig dårlig tilpas. Jeg har sovet de sidste 3 dage væk. Har været så dårlig, ingen energi og træt hele tiden. Hver gang jeg lage mig ned i sengen eller på sofaen så kunne jeg ikke holde mine øjne åbne. Toilet er blevt min bedst ven de sidste 3 dage. Så ved i hvordan det har været uden at give jer for mange detaljer. Liva har heldigvis ikke kaste op i dag, så det går frem af med hende. Jeg kæmper stadig. Det er ret hårdt at være syg når ens datter også er syg. Og der må jeg sige at min mand har virkelig hjulpet til de sidste par dage. Han har sørget for at handle ind, lave mad, taget sig af Liva så jeg kunne sove og bla gået med Bonzo. Jeg har en virkelig god mand, som passer på mig og sørge for mig og Liva. Han er det bedste der er i mit liv og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden ham. Og ja så husker han ikke mors dag, men han gør så meget andet som jeg er så evig taknemlig over.

Nu må alt det her sygdom godt forsvinde fra både mig og min datter!

fotoJeg har kraftig hovedpine hver dag, så Panodil og Ipren er også blevet mine 2 bedste venner:( Har lige taget et langt varmt bad og sidder med en kop kamille te og hygger på Pinterest.com.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *