Alt muligt blandet

Fødselsdagsgave til min lille niece

Min søde og dejlige lille niece Amelia, blev 1 år igår. Hun er 4 måneder ældre end Liva. Vi var inviteret hjem til grill og hygge hos min lillsøster (Amelia´s mor) sammen med resten af familien. Jeg har brugt ret meget tid på at finde hendes gave. Jeg ville lave noget specielt til hende og brugte lang tid på nette for at finde noget. Jeg var inde på en af mine ynglings sider: www.etsy.com og fandt en der kunne lave stryg-selv-print med navn på. Så bestilte et print og købte en body i H&M.

foto 1 foto 2Så fandt jeg en der solgte søde skørt til børn. Se hjemmeside her. Og jeg synes de så ret lækker og skønne ud. Så jeg købte også lige et lyserødt skørt med et hårbånd der passet til printet. skørt3Skørt1

Skørt2Så sød så hun ud da hun fik det på! Hun er min lille guldklump!

foto 1 foto 2 foto 3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *