Børnetøj og mode

Gavin bukser

Uhhh jeg har længe gået og ventet på at hun kunne passe de her bukser. Butikken hedder Gavin og den ligger på Holmbladsgade 4, det er en sidegade til Amgerbrogade. Kun 5 min fra hvor vi bor. Og da jeg var gravid gik jeg ret meget derned og købte ting og tøj til prinsessen. De her bukser købte jeg før hun blev født og nu kan hun endelig passe dem 🙂

Helle som ejer butikken syr selv bukserne som man kan få i alle mulige print. De er super søde og ja jeg måtte jo ha dem da jeg så dem! Hun laver en masse unikke ting som man kan købe og det er super lækkert og god kvalitet!

Her er Gavin´s blog hvor i kan følge med i alt hvad der sker i butikken, når der kommer nye mærker, tøj og legetøj. Tag et smut forbi butikken og kig lidt, det er en lille hyggelig butik som jeg klart vil anbefale 🙂

foto 1

foto 2 foto 36

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *