Jeg drømmer om...

Jeg drømmer om…

At indrette et værelse til Liva.

Uhhh hvor ville jeg ønske vi havde en større lejlighed til at indrette et værelse til Liva pigen. Men vi bor i en 2 værelset lejlighed og flytter ikke lige inde for den nærmeste fremtid. Jeg ville bare gerne ha haft et værelse mere så hun kunne få sit eget og sove der. Da hun var nyfødt og lille baby sov hun inde hos os i sin vugge. Nu er hun blevet for stor til vuggen og vi må ud og købe en tremmeseng snart. Men der er bare ikke plads inde i vores soveværelse. What to do??

Har siddet lidt på nettet og set på inspiration til baby værelser. Her er lidt jeg er faldet over. lit bois et suspensions tricot 39336196714851959_GaJQWhqd_c 287104544964348464_lojmN456_c bålbabyværelse Pared de estrellas rosas sandfarvetbabyværelse nursery-room-ideas-11-554x387 nursery-room-ideas-2 HvidtbabyværelseIhhh jeg ville så gerne indrette baby værelse – men det bliver nok ført når jeg får nr 2 og vi er flytte i noget større 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *