Liva og jeg

Øv så blev prinsessen syg

De sidste par dage har Liva haft lidt dårlig mave. Og vi har næste alle de dage haft uheld med bleen og måtte smide hendes tøj ud som hun har haft på da det ikke stod til at rede 🙁 Jeg har flere gange taget hendes temperatur for en sikkerheds skyld, men ingen feber! Igår mødtes vi med mødergruppen som vi ikke har set i 3 måneder, da vi jo har været i Barcelona. Det var rigtigt hyggeligt og dejligt at se dem igen og hold op vi har savnet dem alle 🙂 Jeg gik lidt og var bange for at vi skulle få et ble uheld igen imens vi var sammen med dem. Men heldigvis skete det ikke. Vi kom hjem og hun begyndt at være meget pylret,  hun virket ikke som sig selv og græd meget. Og så begyndte hun at kaste op. Til at starte med kaste hun ikke særlig meget op af gange. Men da jeg så havde givet hende hendes aftensmad så gik der ikke lang tid før det hele røg op igen! Og det skete imens hun lå på rykken, hvilket betød at hun ikke kunne få det op da det lå i halsen på hende. Jeg blev vild bange for at hun skulle blive kvalt i det da hun jo lå og hiv efter vejret, hoste og kunne ikke få sit opkast op. Så jeg vandte hende om på siden, banket blødt på hendes ryg og ud kom alt. Og så begyndt hun jo at græde og skrige. Åhhh hvor var hun ked af det og ja jeg var også helt ude af den efter den oplevelse.

Hun havde det over det hele på sig 🙁 Så ud på badeværelset og af med tøjet. I bad med hende og tage hendes temperatur. Og den sagde så 40.1. Så nu have hun feber! Jeg ringet straks til vagtlængen som sagde vi skulle komme ind med det sammen. Tobias var ikke hjemme da han var ude og lave et løb. Så jeg måtte ringe efter en taxa. 300 kr – hold nu op det er blevet dyrt at køre med taxa. Der var ikke så mange på Hvidovre, så vi var hurtigt ind og snakke med lægen.

foto 4

Jeg var lidt skuffet over ham vagtlægen. Han blev ved med at sige det bare var en forkølelse. HALLO GAMLE MAND, HUN HAR 40,1 I FEBER!!!! Helt ærlig, hvis det var en forkølelse så ville hun ikke kaste op en hel dag og havde dårlig mave i flere dage. Han sagde jeg skulle tag hjem og så måtte hun ikke få noget grød eller modermælk. Jeg ringet til min lillesøster og fik hende til at hente os. Tobias ringet på vej hjem og ham sendte jeg så på apoteket får at købe det der hedder Revolyt. Det skal Liva så have i stedet for grød og modermælk. Så nu må vi se hvordan hun har det de næste par dage.

largeProductNewMin lillesøster Isabell blev en times tid hos os. Hun endte med at synge og vugget Liva i hendes arme til hun faldt i søvn. Imens vasket jeg tøj, sengetøj, dyne og alt det hun ellers havde kaste op på.

Livasyg4

Livasyg5

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *