Mad og opskrifter

Pakke fra Semper

Jeg havde lavet et indlæg om Semper børnemad her forleden. Vi er jo så glade for det her hjemme. Og igår modtog vi en pakke fra Semper med lidt nyt baby mad til prinsessen. Lige nu er hun syg og må ikke få noget af det, så vi må vente med at smage til hun er rask igen. Men se lige hvad jeg fik 🙂 Prinsessen var hel vild efter at se hvad der var i pakken 🙂

IMG_0060 IMG_0059 IMG_0057 IMG_0055

Semper

Semper6 Semper4 Semper3 Semper2 foSemper5

 

Jeg glæder mig til at se om hun kan lig Smoothie Tropisk med æble og mango. Den er god som et lille mellemmåltid men man kan også putte det oven på grød eller noget yogurt. Aftengrød med ris, pasta og gulerod bliver et sikkert hit. Og lidt nemt at lavet til hende om aften hvis det skal gå hurtigt eller hvis man er ude. Dejligt med sådan en pakke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *