Liva og jeg

Projekt kravlegård

Min svigerfar havde fundet en gamle kravlegård som naboen havde sat ud til storskrald. Og den tog jeg da med hjem og fik den idee at den skulle da laves og males. Så ville den være så god som ny til Liva kunne bruge den. Den havde nogen skrammer rundt omkring og så var bunden til den væk. Men ellers var den i okay stand 🙂

IMG_0007

Jeg malet den over 3 omgange og så samlet jeg den igen.

IMG_0017

foto 3

Foto01Se lige det færdig resultat. Jeg er ret stolt over mig selv! Og Liva er super glad for den.

My Photo

Jeg mangler stadig en bund, så lige nu har jeg har putte masser af puder og tæpper ned så Liva sidder blødt. Men det er ikke holdbart. Jeg skal ha lavet en bund og købt en madras der passer til 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *