Mad og opskrifter

Semper

Da vi var i Barcelona havde jeg svært ved at få lavet noget ordenligt morgenmad til Liva. De har nemlig ikke havegryn – eller jeg kunne ikke finde nogen steder hvor jeg kunne købe havergryn så jeg kunne lave havergrød. Og øllebrød det var også ret umuligt for mig at lave da de heller ikke har rugbrød eller pulver til at lave øllebrød. Nu vi hjemme igen og i dag gik jeg lidt amok i Føtex 🙂 Jeg endte selvfølgelig i babymad afdelingen og se hvad jeg fik købt!

foto 1 (2)

 

Jeg har de sidste 2 dage lavet havergrød til Liva om morgen. Hun er ikke helt vild med det men hun skal nok lige vænne sig til det 🙂 Nu har jeg købt en pakke med øllebrød og vil prøve at lave det i morgen. Så må vi se om hun kan lig det 🙂

foto 2 (2)

 

Jeg købte også majsvælling for at se om det vil hjælpe hende med at sove beder om natten. Så har givet hende en flakse med det her til aften lige inde hun skulle sove. Så nu må vi se i nat om hun sover bedre.

foto 3Men jeg vil sige at Semper er noget vi nok vil købe fra nu af og ha i køkkenskabet fast. Det er let og hurtigt at lave 🙂 Nemt når man har en lille baby som gerne vil ha mad med det sammen og er ret utålmodig når hun er sulten! Plus at hun elsker det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *