Alt muligt blandet

Smarte kroge til badeværelset

Med en lille lejlighed betyder det at der ikke er meget plads. Så det handler om at tænke kreativt. Og da jeg så var forbi arbejdet her i onsdags, for at sige hej til min chef og kollegaer, skulle jeg da også lige shoppe lidt. Jeg fandt de her kroge som har sugekop på. Og de er perfekte til vores badeværelse, da jeg længe har gået og ville finde en løsning til Liva´s badekar og legetøj. De er smarte fordi man ikke skal begynde og bore hul i væggen og ret nemme at hænge op!

stugvik-krog-med-sugekop__0195785_PE352492_S4 stugvik-kurv-med-sugekop__0186742_PE338965_S4

 

Er ret glad for resultatet og nu ser det lidt bedre ud end før hvor alt stod på gulvet og var i vejen!

je1

je

foto 5

2 thoughts on “Smarte kroge til badeværelset

  1. Hej,
    Hvor har du købt de kroge og kurv til badværelset? Jeg hader når legetøj ligger i badekar, derfor vil gerne købe sådan nogle kurve.
    Hilsen
    Aga

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *