Alt muligt blandet

Sushi og bleskift er en dårlig kombi!!!

Jeg havde vildt meget lyst til sushi både igår og i dag. Så jeg fik den idee at jeg ville overraske Tobias med lidt sushi her til aften:) Gik ind på Letz sushi´s hjemmeside og bestilte så det var klar til at blive hente kl 18.00. Jeg satte Liva ned i klapvognen og håbet så på hun ville falde i søvn på vejen der over, så Tobias og jeg kunne spise alene og få en hyggelig aften. Hun faldt desværre ikke i søvn!! Men det var okay, vi sat hende ned i sofaen imellem os og så fik hun noget legetøj. Vi begyndt at spise og snakket om alt muligt og vi hygge rigtig! Lige indtil Liva vælger at række ud efter noget legetøj og ender med at ligge på maven. Og det er der jeg ser det! AV OG ØV!!! En kæmpe brun plet på rumpen af hende! Tobias var hurtigt til at løfte hende op og ud på badeværelset og begyndt at tage tøjet og ble af hende. Hvilket ikke faldt i prinsessens smag og så havde vi en lidt utilfreds baby som åbnebart havde det okay med at ha skidt igennem/ved siden af sin ble og så side i det! I bad røg hun og ren blev hun 🙂 Hun sad heldigvis på sin egen dyne i sofaen! Men sengetøj og dyne skulle vaskes 🙁 Da vi havde fået styr på det hele og vi endelig kunne sætte os ned igen så var vores lyst til sushi helt væk 🙁 ØV ØV ØV!

sus3 sus1 sus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *