Alt muligt blandet

Alene med to babyer!!

Min lillesøster og hendes kæreste har fået mulighed for at tage på Roskilde festival i dag. De skal se Metallica i aften og overnatter derfor ude. Så jeg er alene med to babyer hele dagen, aften og natten. Plus imorgen formiddag til de kommer hjem.

fotoPrøv lige og se de to tøser. De er nogen små banditer der er ude på ballade.

Jeg skal hele tiden holde øje med Amelia, da hun kravler rundt. Tager fat i alt havd hun kan få fat i og så elsker hun trapper! Plus hun rigtigt gerne vil kravle op i sofaen og ned igen! Liva er lidt nemmer, men det er også fordi hun ikke kan kravle endnu. Men hun har stadig ikke helt styr på sin balance og vælter derfor meget nemt når hun sidder og leger. Hvilket gør hun begynder at græde. Hvis jeg sidder med den ene på skødet, så vil den anden også sidder der. Har den ene noget legetøj så vil den anden også have det og Amelia tager det gerne fra Liva hvis det er muligt for hende!

My PhotoSom i kan se på billederne så gik frokosten ikke som jeg havde håbet på. Mad ud over det hele. Mest på gulvet! Det er ret svært at skulle give mad til to babyer på sammentid.

Nu sover de begge – det gik heldigvis ret godt. Amelia faldt i søvn med det sammen. Men det tog mig så lige en halv time med Liva før hun faldt i søvn. Nu skal jeg bare slappe af før de to krudtugler vågner igen.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *