Alt muligt blandet

GIVEAWAY, GIVEAWAY, GIVEAWAY!!

Så har jeg trukket en vinder. Stort tillykke til Pia Hansen. En e-mail er blevet sendt til dig 🙂

Tilfældig tal udtrækning af Find En Vinder

GiveawaySå har jeg været så heldig at få lov til at lave en giveaway til alle jer søde læser. I kan vinde et par Gavin bukser fra børnebutikken Gavin. I kan frit vælge hvilke Gavin bukser det skal værre fra størrelse 62 til 92 cm.

Hvis i kunne tænke jer, at vinde et par søde bukser til jeres lille prins eller prinsesse skal i blot:

 1. Skrive en kommentar med din e-mail i kommentarfeltet herunder.
 2. Gå ind på min Facebook side: Facebook.com/mummylifedk og like min side plus dele indlægget på jeres væg.

Jeg trækker en vinder onsdag d. 3 juli.

34 thoughts on “GIVEAWAY, GIVEAWAY, GIVEAWAY!!

  1. Hej Christine.
   Dejligt at høre 🙂 Tak, jeg arbejder på at få dem hjem i flere farver. Jeg skal nok opdatere her inde på bloggen når det sker 🙂

 1. Jeg må da bare være med. Er sikker på at Prinsesse Ida vil se skøn ud i bukserne 🙂
  Rigtig god weekend

 2. whauuuu hvor er det en super lækker give away, det ville være skønt at forlæle vores lille Prinsesse Laura med et par af de skønne bukser i str 62, jeg kunne købe mig fattig inde på shoppen, med alle de lækkerier der er derinde 🙂

  Ønsker dig en super dejlig dag og en fantastisk sommer

  Kærlig Hilsen

  Pia Hansen
  missangeldk@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *