Alt muligt blandet, Liva og jeg

Hørebøffer til prinsessen.

Prinsessen sover. Har lige nået et bad og ryddet op i lejligheden. Nu ligger jeg og hygger ude på altanen og nyder vejret. Der findes ikke noget bedre end den danske sommer – altså når vejret er som det er i dag 🙂

Når prinsessen vågner igen så skal vi ned i en butik på Gunløgsgade. Jeg skal nemlig ha købt mig et par af dem her.

76161932

 

Jeg har kigget på nette men jeg kan ikke nå at få dem sendt hjem da jeg skal bruge dem i aften. Prinsessen og jeg skal nemlig ind i Tivoli og høre Marie Key. Eller jeg skal sammen med nogen venner og prinsessen skal sove med dem her på så hun ikke bliver forstyrret af musiken. Og kan jeg ikke skaffe dem må jeg blive hjemme. Men nu må vi lige se om den her butik har dem. Håber virkelig de har. Vil gerne i Tivoli og hygge 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *