Alt muligt blandet

Mange gåture

Jeg har den seneste uge været alene med Bonzo og Liva da Tobias er i Indonesien pga arbejdet. Han er ude og rejse i 14 dage og ja så er jeg blevet alene mor i den tid 🙂 Jeg må indrømme at det er ret hårdt og svært at få det hele til at hænge sammen med hund og baby når man er alene. Jeg er jo vant til at Tobias hjælper til med Bonzo når han skal ud og gå. Og det er ikke selve gåturen der generer mig, dem synes jeg er hyggelige. Men det er ret besværligt at skulle pakke Liva ned i klapvognen hver gang jeg skal ud med Bonzo. Morgen, eftermiddag og om aften. Om morgen er det fint og faktisk også om eftermiddagen. Men det er mere et problem om aften. Liva bliver lagt kl 19.00 og Bonzo skal først ud og gå kl 21.00 nogen gange senere. Så jeg skal tage Liva op af sengen hver gang, ligge hende i klapvognen og håbe på hun ikke vågner. Så skal vi ud i elevatoren og ned og så ud og gå med Bonzo, så han lige kan få tisset af inden vi skal sove.

Men vi klare den indtil videre, og det er jo kun 14 dage vi snakker om. Så er Tobias hjemme igen 🙂 Og det glæder vi os til 🙂

I dag har vi været ude i Amager fælled og gå i en hel time. Vi fik set en masse ænder og små ællinger.

ÆnderB og jeg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *