Alt muligt blandet

Mødrehjælpen på Amager

Jeg har gemt rigtigt meget tøj som Liva ikke kan passe mere, da det jo kan være at nr to bliver en pige. Når vi altså engang skal ha en mere 🙂 Jeg gik alt hendes tøj igennem i fredags og fik samlet lidt sammen som ikke havde nogen betydning for mig. Det valgte jeg at give til mødrehjælpen her på Amager.

Til dem af jer der ikke ved hvad mødrehjælpen er, så er det kort fortalt:

En privat humanitær organisation, der rådgiver og støtter børnefamilier, som har det svært. De har butikker rundt omkring i hele Danmark hvor man kan komme ind og købe brugt baby/børnetøj, legetøj, møbler osv til priser alle kan være med på.

Jeg var nede og kigge i mødrehjælpen på Amager imens jeg var gravid og fandt nogen ting til ingen pris. Ting og tøj jeg har været ret glad for. Nu har jeg så selv været ned med noget tøj i fredags, da jeg tænkte at en anden kan få gavn af det og måske købe det til en pris de kan være med på, i forhold til hvis det havde være helt nyt. Der er jo intet i vejen med genbrug. Det skal bare vaskes og så er det jo så godt som nyt.

I kan se deres Facebook side HER og deres hjemmeside HER.

My Photo 111)

My Photo 222)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *