Alt muligt blandet

Positiv overrasket over Zoo

IMG_5008

Jeg har ikke være i Københavns Zoo i flere år, dels fordi jeg synes at dyren ikke havde nok plads til at være i. Og det ville jeg ikke støtte. Jeg synes virkelig det var synd for dem! Nu har jeg fået et barn og kan ligesom ikke undgå at skulle der ind. Men må sige at jeg er positiv overrasket over alt det de har gjort, for at dyrene kan få noget større at bo i. De mangler stadig en del og jeg håber at resten af dyrene får deres areal gjort større.

Men ellers havde vi en ret hyggelig dag. Liva forstod ikke så meget af det og sov ret meget af tiden. Næste år bliver måske lidt sjover for hende 🙂 Jeg fik købt to nye børger til hende og så fik hun også 3 dyr med sig hjem 🙂

IMG_4979

IMG_4972IMG_4978 IMG_4991IMG_4996 IMG_5006IMG_5004 IMG_5009 IMG_5010

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *