Alt muligt blandet

Romantiske Bryggebro

20130731-221359.jpg

Jeg skulle mødes med min mor på Fisketorvet i går og valgte at gå der hen. Det tager ikke så lang tid fra os ned til bryggen og så over broen som går over til Fisketorvet. Da jeg så nået broen, eller Bryggebroen som man kalder den, lage jeg mærke til at der hænger rigtigt mange hængelåse på den wire der er for at man ikke skal falde ud over broen. Og hvis man stopper op og kigger på de mange hængelåse – de fleste hænger midt på broen – vil man kunne se at der er blevet skrevet en tekst på dem som f.eks. “B + K juli 2009”.

Det er sådan, at et forelskede par får indgraveret deres initialer, og eventuelt en dato og et årstal, i en hængelås. Derefter stiller de sig midt på broen og kigger ud over vandet, mens de siger romantiske ting til hinanden. Efter et par kys og hvad der ellers hører sig til i sådan en situation, hægter de hængelåsen fast på den føromtalte wire, hvorefter de kaster nøglen i vandet. Deres kærlighed er dermed forseglet. Det er da romantisk!

Da Tobias og jeg var i Paris, gik vi over en bro som er berømt for alle sine hængelåse med navne, dato og årstal som kæreste par fra hele verden har forseglet deres kærlighed på. Jeg er lidt øv over at vi ikke forseglet vores kærlighed på den bro i Paris. JEG VIL OGSÅ! Men nu kan Tobias og jeg jo gør det på Bryggebroen. Og det er da stadig lidt romantisk selvom det ikke er på en berømt bro, i Paris som er byen der er kendt for at være kærlighedens by!!

Jeg må lokke Tobias med på det. Synes ideen er lidt sjov og romantisk.

20130731-221612.jpg

20130731-221620.jpg

20130731-221625.jpg

20130731-221631.jpg

Nogen har også hængt sutter op. Det kunne vi også gøre når Liva engang ikke skal bruge dem mere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *