Alt muligt blandet, Børnetøj og mode, Liva og jeg

Fisketorvet, hygge og shopping med min mor.

IMG_5595

I tirsdags havde jeg en aftale med min mor om at mødes på Fisketorvet. Vi spiste frokost sammen og hygge med lidt shopping. Jeg fik købt lidt tøj til mig selv men prinsessen var den der fik mest. Jeg ved ikke hvorfor, men efter jeg har født så vil jeg heller bruge penge på Liva end på mig selv. Så når jeg er ude så er det altid Liva der får noget nyt tøj.

IMG_5597

 Vi sidder og venter på min mor/mormor.

Jeg fandt 2 kjoler og en lækker strik i H&M til hende. Ret søde, og kjolerne kan hun bruge når vi kommer ind i den kolde periode med en langærmet body indeunder. Strikken er perfekt til hende når det bliver vinter, plus at jeg har en vest som vil være rigtigt smart ud over den.

IMG_5611 IMG_5671 IMG_5673 IMG_5672

 I kan købe de 2 kjoler HER

 Jeg fik også købt en gave til Liva – Vi skal holde hendes navngivningfest her d. 10 august. (Bedre sent end aldrig!!) Og så skulle jeg selfølgelig lige købe en gave til hende fra Tobias og jeg. I Bahne fandt jeg dette lækre Hummel sæt. Forelsket mig helt i det. Så jeg måtte købe det til hende. Det bliver så en af vores gaver til hende til navngivningsfesten. Glæder mig allerede til hun kan passe det!

IMG_5675 I Søsterne Grene fandt jeg små kopper og skeer til Liva. Det havde hun brug for, så var glad for at jeg fandt det til ingen penge. Så købte jeg også lidt sæbebobler plus en lille bold, som blinker i forskellige farver når man kaster den.

IMG_5602

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *