Alt muligt blandet, Liva og jeg, Mad og opskrifter

Innocent kids smoothies

20130821-083554.jpg

Dem elsker vi virkelig her hjemme. De er så praktiske at havde med når Liva og jeg skal ud. Liva elsker dem! Og hun tømmer sådan en ret hurtigt! Vi prøvet for første gang i morges den lilla som er med æble og solbær smag. MUMS, DEN VAR ET HIT!

20130821-083558.jpg

2 thoughts on “Innocent kids smoothies

  1. Vi spiser jo økologisk herhjemme og går sjældent på kompromis når vi handler ind. Men lige dem der køber vi altså indimellem til Vigga. Hun elsker dem også og jeg synes det er et bedre alternativ end juice. Den lilla har vi dog aldrig set – hvor har i købt den? 🙂

    1. Jeg er enig med dig i at de er et bedre alternativ end juice. Vi er virkelig vilde med dem her hjemme. den lilla var også ny hos os. Jeg fandt den i Føtex på Fisketorvet. De havde kun den lilla og ikke de andre farver som vi var vandt til. Så det var lidt af en chance og tag, da vi ikke kendte smagen. Men den var et hit hos Liva. Hun var helt vild med den. Og jeg med! Den smagte ret godt. Så det er ikke sidste gang vi køber den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *