Alt muligt blandet

KMD Ironman Copenhagen

20130818-063501.jpg

Vi er tidligt oppe i dag da Tobias skal deltage i KMD Ironman Copenhagen. Han er taget afsted og skal til at svømme om lidt. Han har ikke rigtigt sat sig noget mål andet end at han vil gennemføre det. Han har lovet at han ikke vil presse sig for meget hvis han kan mærke at hans krop ikke kan mere. Han har jo lige været syg og jeg vil ikke risikere at han falder om eller får det dårligt. Men han er blevet tjekket af læge osv og har fået et OK til at deltage. Så nu må vi se hvordan det går ham. Sidste år var han 11 timer og 5 min om at komme i mål. Og hvis han ikke var blevet stukket af den myg og havde ligget syg i de der 3 uger så havde han nok også klaret det på under 10 timer i dag. Men fordi han har været syg så tror jeg han klare den igen på 11 timer. Måske lige under 11 timer. Hvem ved måske overrasker han mig 🙂 Det vigtigste er at han gennemføre!

20130818-071819.jpgVi tager ind og ser ham når han skal løbe. Det bliver nemlig en alt for lang dag hvis vi skulle være med fra start af. Det ville Liva ikke kunne holde til. Plus jeg skal gå en lang tur med Bonzo inden vi tag afsted for at se Tobias. Nu håber jeg bare alt vil gå godt for ham i dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *