Alt muligt blandet

Knib, knib, knib!

knibnu pressebillede1-1-1Jeg burde lave dem, men gør jeg det?? NEJ! Jeg tænker slet ikke over at jeg skal lave knibe øvelser for at styrke mit bækkenbund. Især efter jeg har født er det vigtigt at jeg laver de knibe øvelser. Men jeg gør det faktisk kun i det øjeblik når nogen spørg om jeg gør det, når jeg høre nogen taler om det eller når jeg læser om det. Det er vigtigt at havde et veltrænet bækkenbund.

Inde på www.knibnu.dk kan man tilmeld sig et knibeprogrammet, der kan give en adgang til et stærkere og sjovere underliv på 21 dage! Bækkenbundsøvelserne er sammensat af eksperter og følger et tre ugers forløb, der træner ens bækkenbund effektivt.

Kort info om Knibnu.dk. Knibnu.dk er Danmarks første knibebevægelse for kvinder og de er nomineret til frivillihedsprisen som årets innovative projekt.Sådan kan du støtte knibebevægelsen. Se og del nomineringsvideoen HER. Du kan stemme på Knibnu.dk HER.

 

1 thought on “Knib, knib, knib!

  1. Problemet med knibeøvelser er, at de faktisk ikke virker…sådan fungerer kroppens muskler desværre ikke. Det er en myte, som desværre har fået godt fat i personer, der udtaler sig om området. Hvis muskler kunne trænes bare ved at knibe dem samme, så ville vi også hurtigt få stærke mavemuskler bare ved at ligge på sofaen foran tv’et og knibe musklerne sammen – eller få flotte biceps ved at bøje armen 100 gange.

    Knibeøvelserne blev “opfundet” for snart 70 år siden af en forsker, men som i al sin forskning understregede, at det skule gøres præcis som ved almindelig muskeltræning. Altså med belastning. Siden da har en del kvinder bare fået fat i, at man skal lave knibeøvelser, men de glemmer den vigtige del med belastning. Og derfor sker der ikke noget. Ligesom der heller ikke sker det store ved at bøje armen 100 gange om dagen.

    Prøv at se her: http://www.kegelmaster.dk/forkert_baekkenbundstraening/
    Der står noget om de 10 fejl, kvinder oftest begår, når de træner deres bækkenbund – eller tror, at de gør det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *