Det var lidt af en succes hos Liva.. Hun var helt vild med lasagnen. Så det er ikke sidste gang jeg laver den. Tobias kunne også godt lig den, så jeg er ret tilfreds over at ha prøvet noget nyt. Og er glad for jeg ikke lavet den originale lasagne, som jeg plejer.
Her er opskriftern:
Til 4-6 personer
• 200 g lasagneplader
• 400 g frossen, helbladet spinat
• 1 løg
• 2 fed hvidløg
• Olie
• salt og peber
• 800 g rå laksefilet
• ovnfast fad på 30 x 40 cm
• Mornaysauce.
Gør sådan
1. Hak løgene og pres hvidløgene, og kom det i en gryde sammen med den frosne spinat og lidt olie. Lad det simre til spinaten er tøet op. Tilsæt salt og peber mens du stadig rører rundt.
2. Tænd ovnen på 180°.
3. Skær laksen i tern. Smør et ovnfast fad (30 x 40 cm).
4. Hæld et tyndt lag bechamelsauce i bunden af fadet. Læg et lag lasagneplader ovenpa, og derefter halvdelen af laksen og et lag spinat. Sørg for, at alle lasagneplader er helt dækkede af fyldet. Lav endnu et lag efter samme princip. Slut med et lag plader, spinat og sauce.
5. Bag lasagnen midt i ovnen i ca. 30 minutte