Liva og jeg

Nu kan jeg slapper af

Jeg har de sidste par dage ikke fået skrevet så meget på bloggen, da jeg skulle forberede Livas navngivnings fest som vi holdte i lørdags. De sidste ting skulle købes. Jeg skulle hente 10 borde og 40 stole som vi havde lejet. I fredags skulle vi slå telt og pavillion op da de havde lovet regn lørdag. Jeg skulle hente en kage som jeg havde bestilt. Maden blev heldigvis leveret (det ville jeg nemlig ikke selv stå og lave når der var inviteret 70 mennesker) Lørdag morgen skulle jeg pynte op, puste 50 balloner op, tag imod maden, hente isterninger til at holde øl og sodavand kold hele dagen osv osv osv. Der var mange ting de skulle ses til og en masse man skulle huske i løbet af dagen og alt i mens skal man også være vært og snakke med alle. Sørge for at alle gæster har det de har brug for, vin, mad osv. Det er første gang vi har holdt noget så stort og jeg vil indrømme at det var virkelig stressene og hårdt. Jeg kunne ikke havde klare det uden min svigermor og svigerfar. De hjælp virkelig meget og det er jeg så taknemligt for. Men det er sidste gang jeg holder noget så stort for familien, det sker i hvert fald ikke de næste par år.

Men trods stres for at holde det, så var det rigtigt hyggeligt. Dejligt at havde familie og venner samlet. Alle hygges sig og det regnet kun 2 gange ellers var solen fremme resten af dagen. Maden var god, vin blev drukket og kagen blev spist!

Vi har ikke selv taget billeder – ved ikke hvornår vi skulle ha haft tid til det. Men der er forhåbentlig nogen til festen der har taget en masser billeder 🙂 Så dette indlæg bliver uden billeder fra den dag 🙁

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *