Alt muligt blandet

Nyt hår

Som jeg skrev tideliger i dag, skulle jeg til frisøren – Læs HER. Min frisør, Rebecca har jeg kendt i mange år, men miste nr til hende da jeg skulle ud og rejse med en veninde i 08 og da jeg kom hjem kunne jeg ikke få fat i hende. Og har siden prøvet flere forskellige frisører og ikke være 100% tilfreds i forhold til hvad jeg har været med Rebecca. Så da jeg her for nogen uger siden fandt ud af at en af mine veninder brugte hende som frisør så skulle jeg bare ha hendes nr igen. Som jeg skrev tideliger har jeg ikke været til en frisør i over 1 år. Og jeg havde ellers store planer med ombre, lyse striber osv. Rebecca sagde også at det kunne hun godt lave men at det ville ødelægge mit hår endnu mere end det var. Hun anbefalet at give mig en hårkur, farve det min naturlige hårfarve, klippe det i etager, klippe pandehår og tynde ud i det. Hvilket jeg sagde ja til at hun så gjorde. For det er vigtigt at mit hår er sundt og ser sundt ud. Især nu hvor vi skal holde Liva´s navngivnings fest på lørdag for 70 mennesker. Vil jo gerne se lidt godt ud den dag. Og så går det ikke jeg har fået lavet lysestriber og ombre som jeg ønsket hvis det ser dødt og ødelagt ud!

20130804-200404.jpg

20130804-200408.jpg

20130804-200412.jpg

Det færdige resultat. Jeg er virkelig glad for det. Det ser bare meget mere naturligt og sundt ud. Er så glad for jeg lytte til hende og ikke fik lavet det jeg først ville ha haft.

20130804-200416.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *