Liva og jeg

Pixi bøger

20130823-213259.jpg

Min mor var ude i sit skur her forleden og der fandt hun min gamle røde kuffert. I ved den klassiske røde kuffert som man kan få i alle farver nu. Og med alle mulige print på. Nå men sådan en rød kuffert havde jeg og den var fyldt med Pixi bøger. Jeg kan huske at jeg som lille altid havde min kuffert med mig når vi skulle noget og så lage jeg altid mine pixi bøger i så jeg kunne kigge i dem eller få læst dem højt. Jeg var så glad for mine pixi bøger og når jeg sidder og kigger i dem nu her så kommer der en masse minder frem.

De er alle blivet vasket og nu ligger de inde på prinsessens bogreol – den røde kuffert var desvære i meget dårlig stand så jeg skal ud og ha købt mig en ny så prinsessen også kan ligge sine (mine gamle) Pixi bøger i og tag dem med når vi skal ud. Lige som jeg gjorde 🙂
20130823-213317.jpg

20130823-213320.jpg

20130823-213324.jpg

20130823-213328.jpg

2 thoughts on “Pixi bøger

  1. Jeg havde også sindssygt mange Pixi bøger som barn og ligesom du selv, så var jeg virkelig glad for dem. Desværre har min mor foræret alle min gamle ting væk, så har dem ikke. Men vi har Eas gamle og så har vi købt en kæmpe bunke til ingen penge på loppis. Vi er lige begyndt at læse dem herhjemme og havde også en masse med på ferie.

    Det er en rigtig god idé med en kuffert til dem, så man kan tage dem med sig. Det kan være vi selv skal have sådan en 🙂

    1. Louise – Jeg synes det er så hyggeligt at min mor har gemt så mange ting fra jeg var barn. Øv at din mor at foræret dit væk, men dejligt at Ea har noget fra sin barndom 🙂 Jeg glæde mig til at hun bliver stor nok til vi kan sidde og læse bøger med hende. Ja jeg synes næsten at i skal ud og købe jer en lille kuffert. Det skal jeg i hvert fald, fordi den er perfekt til at ligge alle de Pixi bøger i. Så er de gemt væk og ligger ikke over det hele på værelset. Plus at hvis hun vil ha dem med når man skal ud eller et sted hen så kan hun jo bare tag kufferten med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *