Alt muligt blandet

Sælger ting på loppenarket

Jeg var med min mor taget på et loppemarked i Rødovre for at sælge ud af alle mine ting. Tobias og jeg gik vores kælder rum igennem her i fredags og alt hvad vi ikke brugte skulle bare sælges. Jeg gik også mit klædeskab i gennem og hvor er det vildt så meget tøj jeg har men ikke bruger. Det hænger bare der inde og glor! Så jeg tog det hele med og håbet på det ville blive solgt! Vi var lidt uheldige med vejret da det regnet en del gange, så vi måtte dække alt til og rede det fra at blive vådt. Men pga vejret betød det også at der heller ikke var så mange mennesker. Jeg fik solgt lidt men ikke noget jeg kan være stolt over! Vi må tag på et af de helt store loppemarkeder og sælge vores ting der næste gang.

20130831-104800.jpg 20130831-104755.jpg 20130831-104749.jpg 20130831-104745.jpgNu er kældre rummet fyldt op igen med alle de ting jeg ville ha solgt. Men jeg gider heller ikke at give det gratis væk. Så vil jeg heller beholde det og gemme det til et andet tidspunkt hvor der er loppemarked. Men der er Tobias altså ikke helt enig med mig. Men det må blive i et nyt indlæg jeg skriver om det 🙂

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *