Liva og jeg

Snottet og træt

Liva sov her forleden igennem en hel nat. I kan læse HER. Men det var kun den ene nat! Siden da er hun vågnet igen kl 4 får at få flaske. Og i nat var helt hen i vejret. Hun er nemlig blevet snottet/forkølet. Tror det er pga aircondition i bilen – den er for det meste tændt når vi er ude og køre pga af det varme vejr. Hun er så snottet at hun snorker som en gamle mand når hun sover. Og kan knap nok trække vejret igennem næsen. Så hun vågent utallige gange i nat, hvor hun græd, havde tabt sutten, hostet og havde snot i hele ansigtet! Jeg har nærmest ikke fået noget søvn og Tobias måtte gå ind på sofaen og sove så jeg kunne rykke hende over i vores seng. Jeg lage hendes hovede på vores hovedpude, så hun fik sit hovede lidt op. Efter det gik det lidt beder, men der var det allerrede ved at være stå op tid. Jeg har sat nogen bøger under hendes seng så hendes hoved er lidt oppe i forhold til hendes krop. Men er bange for at vi får en dårlig nat igen i nat når vi skal sove. Hun har været så træt i dag, meget pylret og ked af det. Så hun er ret nem at ligge når hun skal sove sine formiddags lur og eftermiddags lur.

IMG_5823

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *