Alt muligt blandet, Liva og jeg

Træt og har brug for søvn om natten

 

IMG_5631Liva har sovet rigtigt dårligt de sidste 3 – 4 uger. Det er ikke fordi hun vågner om natten. Men efter hun er begyndt at kravle og kan sætte sig op når hun ligger på maven, så gør hun det i søvne om natten. Og så er hun også begyndt at stille sig op i sengen. Så hun roder rundt i sin seng 10-15 gang om natten og når hun gør det, så bliver hun ked af det eller begynder at sige lyde. Men hun sover stadig når hun gør det. Fordi hun gør det og hun ligger inde i vores soveværelse, så bliver vi vækket af hende hver gang!

Igår nat vågnet hun ved 3 tiden og ville ikke sove igen. Trods af at jeg skifte hendes ble og gav en hende en flaske. Så Tobias endte ude på sofaen for at han kunne få lidt søvn. Og jeg måtte så prøve at få hende til at sove. Jeg prøvet at vugge hende, sang for hende, lage hende i vores seng. Men det lykkes ikke og var oppe resten af natten. Jeg vække Tobias kl 6.30 og så overtog han så jeg kunne få sovet lidt.

Jeg har tjekke om der er en tand på vej – hun har stadig ikke fået en eneste endnu! Men det er der ikke. Hun virker også ret sulten om natten. Vi giver hende en flaske når vi ligger hende kl 19.00. Så plejer hun at vågne kl 3-4 og får en flaske der plus hun får skifte ble. Og så sover hun normalt videre til kl 5-6, hvor vores dag starter. Men nu er vi begyndt at give hende en ekstra flaske når vi selv går i seng ved 11 tiden. Og hun drikker den plus de 2 andre hun får. Jeg har prøvet med vælling, i håb om at hun vil blive mæt at det i forhold til mælk, men hun afviser det hver gang. Ved ikke om hun ikke bryder sig om smagen eller hvad det er der gør hun ikke vil ha det. Jeg håber det kun er en periode og at det snart er overstået. Jeg er så træt om dagen at jeg også må sove når hun tager sin første lur kl 9.00. Jeg vil ønske hun snart sover en hel nat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *