Liva og jeg

10 måneder – hvor er tiden blevet af?

20130912-200802.jpg

Tænk at i al min travlhed har jeg helt glemt at prinsessen blev 10 måneder her i fredags. Altså 6 dage siden! Flot Natascha, hvad har du haft så travlt med siden du ikke har huske det?! Nå men ikke nogen verdens undergang, det er jo ikke hendes 1 års fødselsdag jeg har glemt. Den skal jeg nok huske om 2 måneder 🙂 Hun er sku blevet så stor nu. Hun går i vuggestue, kravler rundt som en speedy gonzales! Der er virkelig fart på og man skal holde øje med hende for ellers så er hun hurtigt ind i et andet rum og lave ballade 🙂 Hun snakker løs til en og griner som aldrig før. Hun udvikler sig så hurtigt og er blevet så stor.

Hvor er min baby blevet af?? Hor er den tid blevet af hvor hun lå i mine arme og sov. Jeg savner sku lidt den tid hvor hun var lille og nyfødt. En lille baby der havde den der dejlige baby duft 🙂 Jeg savner at kunne vugge hende i mine arme. Jeg savner at kunne ligge og kigge på hende mens hun lå på min mave og bryst og sov efter jeg havde ammet hende. Jeg savner faktisk at amme – trods at det var en kamp for mig, fordi jeg havde så mange problemer med det. Jeg savner den tid hvor man er nybagt mor og alt er nyt og lykkeligt.

Det er ikke fordi jeg ikke er lykkelig nu, det er jeg! Og elsker min datter. Men jeg har virkelig svært ved at huske den første tid hvor hun var nyfødt og en lille baby. Alt det der sker nu, hendes udvikling med at kravle og snart gå. Vuggestue, tænder, spise med ske selv. Alt det gør at jeg faktisk har glemt hendes første måneder af hendes liv og det søde liv som nybagt mor. Hendes dårlige søvn spiller også en stor rolle i det! Det er ikke det søde liv som mor når man har en datter der ikke kan sove! Det tag meget af både Tobias og min energi og det gør det mindre sjovt at være forældre! Hun sover virkelig dårligt. Det er vildt at hun ikke kan finde ud af at sove uden at vågne 30 gange i løbet af en nat (det er nu Tobias vil sige jeg overdriver) Og ja det gør jeg nok også, jeg er måske oppe 10 gange på en nat. Men det er fandme også meget når hun er 10 måneder! Men det tager vi med, sådan er det og det må vi acceptere indtil vi finder en løsning på det!

Nu er hun en stor baby/pige som udvikler sig så hurtigt og før jeg får set mig om så går hun og snakker – altså siger rigtigt ord og sætninger. Tiden går bare alt alt for hurtigt for mig. Når jeg tænker over det så synes jeg ikke jeg har nydt den tid jeg har haft med hende nok. Jeg har ikke nydt det som jeg måske burde ha gjort. Det er kun ved hælp af billeder og videoer af hende som lille baby at jeg kan huske ting. Huske hvordan hun så ud og hvordan hun var! Lidt skræmmene at det er sådan for mig! Og hvis jeg tænker mig rigtigt godt om, så kan jeg ikke huske halvdelen af min fødsel. Altså jeg kan huske nogen ting, men små detaljer omkring fødslen, det har jeg helt glemt. Tobias skal fortælle mig det eller min lillesøster, da hun også var med. Måske jeg skal skrive et indlæg om hvordan min fødsel var så jeg 100% ikke glemmer den 🙂

Men altså 10 måneder blev hun for 6 dage siden. Og der er 2 måneder til hun bliver 1 år! Tiden går alt for hurtigt – livet går for hurtigt.

2 thoughts on “10 måneder – hvor er tiden blevet af?

    1. Ha ha ha – Der kan man bare se. Jeg har ikke engang styr på hvornår hun har fødselsdag. Jo der er 2 måneder til hun bliver 1 år. det har du ret i 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *