Alt muligt blandet

Alenemor i en uge – Dag 1

Tobias rejste til Barcelona i går. Han blev i sidste øjeblik inviteret med af nogen venner for at deltage i det der hedder Workaway.

Til jer der ikke ved hvad det er: Hvert år samles 20 iværksættere i et luksushus i Sydeuropa, hvor de får de optimale betingelser til at arbejde, udvikle deres forretning og netværke med ligesindede.

Så jeg er alene med Liva og Bonzo hele denne uge. Normal når Tobias er ude og rejse, hvilket han er ret tit pga hans arbejde. Så har jeg boede hos mine svigerforældre eller søster for at få hjælp med Liva og Bonzo. Men sidst han var ude og rejse valgte jeg ikke at flytte hjem til nogen og prøve at klare den selv. Og det gør jeg så også den her gang. Det er meget nemmer nu hvor Liva er blevet så stor og går i vuggestue.

Dagen i dag har været okay. Jeg afleveret Liva i vuggestue og gik en lang tur med Bonzo om morgen. Handlet ind, støvsuget hele lejligheden og mødtes med min nabo Karen til en kop kaffe. Og så fik jeg også lige ordnet vasketøjet. Slappet af på sofaen med lidt tv og kigget lidt på nette 🙂

Min aften gik ikke lige som jeg havde forvente desværre. Jeg havde taget kød ud til at lave spaghetti bolognese. Jeg havde gået en lang tur med Bonzo igen om eftermiddagen inden jeg hente Liva i vuggestuen. Men da jeg kom der over fortalte de at hun næsten ikke har sovet i løbet af dagen og at hendes lur nr 2 var meget kort. Så jeg vidste at jeg måtte hjem og ligge hende så hun kunne få en lur mere. Ellers ville hun ikke overleve til aftensmad. Desværre ville Liva ikke det sammen som jeg ville!! Jeg starte en kamp som jeg aldrig skulle ha starte. 1,5 time efter og hun sov stadig ikke. Hun græd og skreg som en i helvet og jeg kunne bare ikke berolige hende. Hun var så overtræt til sidst at hun lå med lukket øjne og skreg og græd. Blev så ked af det på hendes vejen og følte mig som en dårlig mor. Prøvet alt for at få hende til at sove uden hel og gav altså op til sidst. Kunne ikke klare at hun skulle græde og skrige mere, det havde hun gjort i 1,5 time på det tidspunkt og synes det var alt for synd for hende. Så tog hende op og ind på sofaen med dyne. Fik hende beroligt ved at se Timmy Tid på vores ipad.

På det tidspunkt var kl blevet 17.40 og jeg havde stadig ikke lavet aftensmad. Så måtte droppe spaghetti bolognese og lave noget hurtigt til Liva. Efter aftensmad var hun glad og sad og leget over i sit legehjørne. Jeg træk den så længe jeg kunne med at ligge hende. Og tænkte at jeg skal ud med Bonzo og gå med ham. Han skal jo ha en aftentur, ellers kan han ikke holde sig til i morgen tidlig. Så da kl blev 20.00 pakket jeg hende ned i klapvognen og ud gik vi. Hun faldt i søvn efter 15 min og gik yderliger 15 min for at sikre mig at hun sov!

20130923-203905.jpg

20130923-203909.jpg

20130923-203912.jpg

Nu er jeg træt og vil i seng. Og så håber jeg på en bedre aften i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *