Liva og jeg

Alenemor i en uge – dag 6

Vi tog hjem  fra min søster igår. Lejligheden lignet lort og jeg kunne slet ikke holde ud at se på det. Liva og jeg var inviteret til min venindes fødselsdag og skulle være der kl 13.00 til brunch.

Gik hurtigt igan med vasketøj, støvsuge og ryde op. Det var hvad jeg kunne nå inden vi skulle ud af døren. Liva faldt i søvn i bilen og sov videre da vi kom til fødselsdagen. Mums, det var brunch lige efter min smag. Der var alt og jeg var hunde sulten. Men min mave var ikke helt klar til at det lækker mad. Så måtte desværre holde tilbage og spiset ikke særlig meget 🙁 Da Liva vågnet fik hun spist alt det jeg gerne ville ha spist. Hun hygge sig da der var andre børn på hendes alder og jeg havde taget legetøj med til hende. det var dejligt at se alle pigerne igen og vi fik snakket og hygget i nogen timer. Liva var begyndt at blive træt så vi tog hjem igen ved 16 tiden.

Liva fik et bad og så røg hun i nattøj. Vi fik læst lidt bog og leget lidt. Så fik hun aftensmad og kom i seng kl 19.30. Hun var lidt svær at ligge, så jeg lade hende over i vores seng og lagde mig sammen med hende. Hun faldt i søvn og det sammen gjorde jeg. For jeg vågnet igen da kl var 22.30. Der lå Liva og sov med sit ansigt ind mod mit. Så hyggeligt. Elsker at sove med hende. Det er noget af det bedste jeg ved. At ligge helt tæt med hende. Kan kigge på hende i flere timer når hun sover. Hun er så sød at se på 🙂 Nå men jeg gik ind og slukket for tv´et og lyset i stuen. Børste tænder og så i seng igen. Var helt færdig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *