Alt muligt blandet

En måned til jeg skal starte på arbejde igen!

Åhhh gud, nu er der kun en måned til jeg skal starte på arbejde. Tænkt at min barsel er slut i næste måned. Det er jo helt vildt så hurtigt tiden er gået. Jeg både glæder mig og alligvel ikke! Jeg glæder mig sindsygt meget til at se alle mine kollegaer igen. Og jeg glæder mig til at vågne op og skulle lave noget, og ikke bare være mor som jeg har været de sidste 10 måneder. Men alligevel kan jeg jo godt lig ikke at arbejde – hvem kan ikke det? I sær nu hvor prinsessen er starte i vuggestue. Fordi nu har jeg rigtigt meget tid til mig selv, at kunne arbejde på min drøm og  bare lave de ting jeg gerne vil. Så den her måned skal jeg virkelig nyde! Jeg fandt lige et billed af mig på arbejde 🙂

ikea

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *