Alt muligt blandet, Liva og jeg

En meget bedre aften end i går.

Aften i aften har været så hyggelig. Og det har været dejligt især efter vores dårlig aften igår. Jeg har haft en glad pige som har spist selv og havde en fest med det 🙂 Så kom hun i bad og hygge sig med det. Der efter har vi siddet og set Timmy Tid og leget med hendes legetøj.
20130924-204900.jpg

20130924-204903.jpg

Da kl blev 19.45 gav jeg hende en tør ble og nattøj på og så fik hun en flask. Hun var træt, så jeg tænkte at nu var det en god mulighed for at ligge hende i barnevogne som vi har fået med hjem fra vuggestuen. Fandt hendes voksipose frem som hun ikke har brugt siden hun lå i sin egen barnevogn – da hun var nyfødt og dengang hun kunne ligge i barnevogns delen. Jeg har sagt det før og siger det igen. Øv hvor det ærgrer mig at jeg ikke købet en barnevogn til hende dengang! Pakke hende ind og fik Bonzo i sele og ud gik vi. Nu hvor jeg er alene i en hel uge, så skal jeg jo gå med Bonzo alle gange. Og han skal jo ud 3 gange i alt. Om morgen, eftermiddagen og om aften. Om morgen og om eftermiddagen er ikke noget problem. Det er mere om aften pga Liva. Normal skal hun sove kl 19.00. Og jeg kan ikke gå fra hende når hun sover for at gå en tur med Bonzo. Og normal går vi en tur med ham inden vi skal i seng. Hvilket ikke sker nu hvor jeg er alene. Så er gået på kompromis med dem begge. Liva kommer en time senere i seng og Bonzo får sin gåtur lidt tideliger end han plejer. Og sådan må det være. Skal jo havde hende med hver aften når han skal ha sin aftentur. Og det fungere indtil videre okay. Glæder mig til Tobias kommer hjem igen 🙂20130924-204910.jpg

20130924-204914.jpg

20130924-204918.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *