Alt muligt blandet, Liva og jeg

Ingen finger i klemme eller en dør i ansigtet!

20130903-142149.jpg

 

De her dørstopper faldet jeg over i Netto i dag. 1 pakke med 2 i for 10 kr. Hold nu op det er sku da billigt! Her hjemme har vi altid, også om natten nærmest alle vinduer og altandøre åben. Og det har vi været nød til hen over sommeren for at få gennemtræk. Hvis ikke vi gjorde det så var vores lejlighed som et drivhus. Liva lå og kamp svedte i sin seng hver aften/nat fordi vi ikke kunne få luft og vind ind i lejligheden til at køle soveværelset ned efter solen havde stået på hele dagen. Men fordi vi har alt åben får at få gennemtræk så har vores døre det med at smække i meget hårdt. BANG, lyder det lige pludselig og jeg render altid rundt for lige at se hvor Liva eller Bonzo er i forhold til døren der er smækket i. Tænk nu hvis en af dem eller Tobias og jeg sad eller stod i døren i det den smækker i. Jeg ville blive så ked af det hvis Liva fik sådan et smæk lige i ansigtet eller sine finger i klemme. Så nu har jeg af sikkerheds grunde købt dem her. Og jeg synes det er super smart. Og så er de lidt børnevenlige da det er søde bamser. 20130903-142159.jpg

20130903-142203.jpg

1 thought on “Ingen finger i klemme eller en dør i ansigtet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *