Alt muligt blandet

Liva tester Totseat med stor glæde.

Vi har som sagt fået lov til at teste Totseat fra Mammashop.dk og vi har indtil videre meget glæde af den. For eksempel da jeg skulle lave aftensmad igår aftes, satte jeg hende i stolen så hun kunne se Timmy Tid. Lidt nemmer at holde øje med hende på den måde når jeg står ude i køkkenet og laver mad. Og hun brokket sig ikke over at sidde i stolen og jeg fik lavet aftensmad hurtigt 🙂

IMG_7047

Hun er begyndt at ville spise selv og kan ikke helt finde ud af hvordan man bruger en ske. Så hun spiser med sine finger og det ender altid med at Liva, plus vores bord, gulv og stolen hun sidder i også er smurt ind  i mad! Jeg skal altid tøre hendes stole af bagefter. Den er faktisk ret ulækker, for trods af jeg tøre den af så virker den fedte og jeg synes altid at jeg finder mad rester rundt omkring på den. Men når hun sidder i Totseat stolen så kan jeg bare tag den af og putte den i vaskemaskinen bagefter. Jeg vil selvfølgelig ikke vaske den hverdag, det vil blive lidt for dyrt. Men det gør det nemmer i hvert fald, når man ved at man kan vaske den i vaskemaskinen .

Nu jeg skal være ærlig og sige der kun en dårlig side til Totseat. Fordi Liva ikke er så høj, er hun for lav ved bordet til at spise komfortabelt når hun sidder i den. Hendes ansigt var temmelig meget lige ud til bord kanten. Men det problemet kan let løses ved at købe selepuden som passer til. Men i mit tilfælde starte jeg ud med at sætte hende på en stor bog. Og det gjorde hende en smule højere. Jeg ved at min metode måske ikke var den mest sikre metode, men det er, hvad jeg havde, og det fungerede fint.

IMG_7046Selepuden kan også købes hos Mammashop.dk. Indtil videre så fungere den fint og som et godt altenativ til vores IKEA stol.

Indlægget er sponsoreret

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *