Alt muligt blandet

Lus i hjemmet og mit hår :(

ØV ØV ØV ØV!!!!! Det var slet ikke sådan jeg havde regnet med at bruge min morgen og formiddag på. Det har kløet i mit hår de sidste par dage. Så tjekke mit hår i nakken i nat (var oppe pga Liva som ikke kunne sove) Og fandt 2 lus – godt nok meget små. Men de var der!!!!! Så har brugt hele min morgen på at støvsuge hele lejligheden og sofaen. Plus vores madrasser og Livas madras. Jeg har kogevasket alt sengetøj! Dyner og puder er ude på altanen lige nu. Jeg ved at jeg skal pakke dem ned i en kæmpe pose og lad dem ligge der i 48 timer. Men vi har ikke andre dyner eller puder! Så ved ikke lige hvad jeg gør med det endnu. Jeg lad dem ligge på altanen indtil videre! Jeg har vasket mit hår i balsam og kæmmet mit hår igennem! ØV DET TOG OVER EN TIME AT KOMME IGENNEM MIT HÅR! Og fik fanget 8 lus. Meget små stadigvæk. Så nu skal jeg ned på apoteket og købe luse shampo og så skal de altså bare dø!!

Hvor kommer de fra??? Jeg havde mine 2 lillesøstere og lillebror på besøg her for nogen dage siden. De alle 3 går stadig i folkeskole. Og ved et tilfælde opdaget jeg at en af dem havde lus! Så jeg tog lige og kæmmet deres hår i gennem og de kravlet jo rundt i hårdt på dem alle 3. Så hjem kom de igen! Havde håbet på at jeg ikke var blevet smitte! Men det var jeg så alligvel 🙁 Tobias har ikke nogen – tjekket hans hår i morges og Liva har jo intet hår endnu! Så det er kun mig det har været uheldig 🙁

Loss_biologisk_livscykel

1 thought on “Lus i hjemmet og mit hår :(

  1. Hi hi, sidste fredag var det mig der havde lus for første gang i mit liv- hedrin once- tager både lus og æg- det er produktet at bruge…det er så klamt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *