Børnetøj og mode

Reima futter til prinsessen.

Vi har en kombivogn – ikke med min gode vilje at vi har det! Men vi fik den gratis og skulle derfor ikke ud og købe barnevogn til prinsessen dengang hun blev født. Hun er nu vokse ud af sin barnevognslift til kombivognen og bruger derfor klapvogn delen. Det er også okay, hun kan sagtens falde i søvn når jeg er ude og gå med hende i klapvognen. Men nu er det altså ved at blive koldt og vil ikke ha hun fryser når hun sidder i den klapvogn. Så har ledt på nette efter forskellige ting til hende når hun skal sidde i den her i den kolde tid. Og så huske jeg jo at jeg til Reima eventet (Kan læses her) var blevet forelsket i nogen futter som hun kunne bruge i klapvognen.

Jeg fandt dem inde på Reima´s hjemmeside – kan købes her.

8822223175710Der gik en dag og så kom postmanden med dem 🙂 Og de er virkelig lækker. Prinsessen har allerede brugt dem en gang. Hun sov ude på altanen i weekenden hvor det regnet og blæste og var ret koldt. Ingen kolde fusser til hende nu når hun skal sidde eller sove i klapvognen her i den kolde tid.
20130916-103847.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *