Alt muligt blandet, Liva og jeg

Roommate´s nye sengetøj – SoulMate

Roomate har lavet tre skønne interiør nyheder. Og jeg har forelsket mig i det!!

Serien hedder SoulMate og består af sengetøj og sengerande i tre, nye smukke farver. Hver farve har sit eget søde print på og det hele er naturligvis dejligt blødt og fremstillet økologisk bomuld (GOTS- certificeret).

De 3 print er med en elefant, en ugle og en løve . Og jeg er hel vild med elefanten og løven. Prinsessen skal bare eje de to i junior størrelse. Havde jeg været gravid eller haft en nyfødt så havde jeg også købt en sengerand. Men prinsessen er ved at være så stor nu at hun skal op i junior dyne. Og dertil må vi jo købe junior sengetøj.

CollageImageDe kan købes www.banditten.dk i alle 3 design.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *