Alt muligt blandet, Liva og jeg, Mad og opskrifter

Sukker til prinsessen!!

20130901-115015.jpg

20130901-115019.jpg

20130901-115023.jpg

I søndags avisen læste jeg lige en artikel om at det man tror er sundt er åbenbart ikke sundt alligevel!! Vi giver hende fx de frugtstænger der er nævnt i artiklen. Men det er slut nu efter at ha læst at der er 59% sukker i. Godt nok er det frugtsukker fra de stykker frugt der er i de stænger så det er naturligt sukker. Men det er sku stadig meget sukker! Og vi var så glade for dem fordi de var gode som et lille mellemmåltid til Liva og så har vi altid en med i tasken når vi er ude! Rosiner er åbenbart heller ikke særligt godt at give. Jeg vidste ikke at der var så meget sukker i dem. 71% naturlig sukker. Men igen det er stadig alt for meget. Rosiner får hun også som et lille mellemmåltid når hun kommer hjem fra vuggestue. Men det giver vi hende så ikke mere.

Jeg har kigge lidt rundt på nette og har fået lidt ideer til hvad jeg så kan give hende istedet. Det må kommer i et andet indlæg 🙂 Jeg synes det er okay at hun får en enkel is engang i mellem – hvilket lige nu er hver 14 dag til hver 3 uge hun får det. Men hun har fået rosiner og frugtstænger næsten hver 2 til 3 dag. Skiftevis selvfølgelig. Vi trapper ned på det og så må jeg finde noget andet snack som hun kan få her hjemme når vi hygger efter vuggestue 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *