Alt muligt blandet

Bloggen bliver glemt!

Øv altså. Jeg føler virkelig ikke jeg har noget tid til noget som helst! Efter jeg er starte på arbejde igen, har jeg virkelig svært ved at finde tid til mig selv, Liva, Tobias, mine veninder og familien. Og hvad så med bloggen? Der er slet ikke tid til at jeg kan sætte mig ned og skrive som jeg plejer. Og jeg savner det hel vildt.

Jeg har kun 25 timer i IKEA, men det er virkelig nogen dårlige vagter jeg har. Altså hvis du spørg min mening 🙂 Så når jeg er hjemme, jamen så er det Liva, min hund og Tobias er der i mit fokus. Dem jeg bruger min tid og energi på. På mine fridage bruger jeg min tid på familien og venner. Men trods kun 25 timer i IKEA så føler jeg ikke jeg har noget tid til alt det jeg gerne vil.

Jeg tager masser af billeder af alt hvad der sker i mit og Liva´s liv men jeg får ikke lavet de blog indlæg som jeg gerne vil. Jeg ender bare med at havde em masse billeder på min mobil og computer. Og det frembringer en masse frustration hos mig. Bloggen er jo min lille baby, ved siden af Liva 🙂 Og jeg føler at jeg tilsidesætter bloggen og ikke passer og plejer den som jeg gerne vil.

Så jeg undskylder til jer læser, fordi jeg ikke har været så god til at skrive her inde efter jeg er starte på arbejde. Men jeg føler virkelig ikke jeg har noget tid eller nok tid! Jeg har sat mig for at, frem over må jeg bruge mine aftener på bloggen, når Tobias og Liva har fået den opmærksomhed fra mig som de skal ha. Mine indlæg kommer så om aften i stedte for i løbet af dagen.

Jeg vil virkelig gerne ha tid til skrive her inde. Og den tid må jeg finde. Jeg har en masse indlæg og billeder der venter på at komme på bloggen. Så jeg skriver nok lidt i aften. Føler jo jeg har en del at indhente 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *