Liva og jeg

Før og efter billeder af Liva´s legehjørne

Nu hvor jeg har fået sat Trofast systemet op fra IKEA er det lidt nemmer og mere overskueligt med alt Liva´s legetøj og bamser. Her er så før og efter billed af Liva´s hjørne.

FØR:

20130804-200745.jpg

20130919-195910.jpgEFTER:

IMG_7229 IMG_7228 IMG_7235 IMG_7233 IMG_7234Det smarte ved det her Trofast system er at hun kan selv trække de 2 nederste kasser ud. Der har jeg lagt alt det legetøj hun leger med nu. Og jeg skal selvfølgelig hjælpe hende med de andre kasser. Men reolen er ikke særligt dyb og fylder meget lidt. Så det var perfekt til hendes lege hjørne.

 

2 thoughts on “Før og efter billeder af Liva´s legehjørne

 1. Hej. Har et ? Vedr. Trofast reolen. Overvejer også at anskaffe en til min søn på 9 mdr. Men da vi ikke har en væg den kan stå op af bliver det sofaens ene ende den skal stå ved. Mit spørgsmål er så, har i fæstnet reolerne på væggen, så jeres datter ikke risikere at vælte dem ned over sig, eller er det overhovedet ikke nødvendigt ? Jeg tænker at købe den ikea har i 3 højder, men kun hvis de står stabilt uden fastmontrring på væggen.
  Vh Ghita

  1. Hej Ghita.

   Vi havde ikke fæstnet reolerne til væggen da vi havde vores el-skab lige der. Reolerne stod bare løst op af væggen – og et eller andet sted ville hun faktisk godt kunne ha vælte dem ned over sig hvis hun havde stået op af dem og hivet i de øverste kasser. Men det er heldigvis ikke sket.

   Om den vil stå fast ved jeres sofa – det tør jeg ikke sige, kan jo være din lille mand er en stærk lille mand 🙂
   Jeg håber i finder en løsning på det i hvert fald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *