Alt muligt blandet, Liva og jeg

Gåvogn fra morfar, moster og onkel.

Liva fik en gåvogn fra sin morfar, hendes mostere og hendes onkel i navngivning. Indtilvider har hun bare stået ved den og trykket på alle de knapper den har og danset til det musik den spiller når hun trykker på den. Hun elsker den men har ikke kunne bruge den rigtigt endnu.

Igår da vi sad og leget ville hun gerne havde den ud til gulvet. Hun stod og rykket i den og så tog jeg den og sat den midt på gulvet i stuen. Og bum,  så gik hun!! Hun faldt nogen gange men ved at jeg holdte i gåvognen så det ikke gik så hurtigt. Så kunne hun følge med og gå stille og roligt. Et skridt af gange og hun grinte og trykket samtid på alle de knapper den har. Det var helt fantastisk at se hende gå.

Hun har taget små skridt langs sofaen og vores sofabord når hun står op af dem og holder fast. Men hun har aldrig rigtigt ville gå eller prøve at gå ud over det.

Det er vildt så meget hun udvikler sig lige nu. jeg kan slet ikke fatte at hun har sagt sit første ord og nu går hun med hjælp af gåvogn. Tiden går alt alt for hurtigt. Hun udvikler sig alt for hurtigt og jeg kan ikke følge med. Men det er fantastisk at opleve alle hendes første gange. Det er fantastik at se hende udvikle sig og vokse. Jeg er virkelig glad og stolt over hende og hvad Tobias og jeg har skabt. Hun er min prinsesse. Mit livs kærlighed!

CollageImage13

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *