Liva og jeg

Godnatsange med Livas navn.

IMG_7557

Ihhh så fik vi besøg af postmanden her forleden og det var en dejlig pakke vi fik af ham 🙂 I pakken lå der en cd jeg har bestilt hos godnatsange.dk, med to dejlige godnatsange sunget af en dejlige blid og blød pige stemme. Livas navn er blevet skrevet ind i teksten i begge sange og hendes navn bliver sunget som en del af omkvædet. Så dejlig stille musik som Liva og jeg har lytte til de sidste par aftner. Hver gang hendes navn bliver nævn så synger jeg med for at gøre hende opmærksom på at det er hendes navn der bliver sunget. Hun sidder og kigger med store øjne og peger op på anlægget imens cden spiller. Hun sidder ned og danser. Rykker med hovedet og rumpen på samtid. Det er hendes måde at danse på 🙂

Teksten til  begge sange er ret nemme og man lære dem hurtigt at kende. Der gik ikke lang tid, så kunne jeg faktisk synge med på begge sange. På cden er der også to ”syng med version” af de sang jeg har valgt. Og så er der noget særligt slumremusik, på som kan få Liva til at falde til ro. En rigtigt hyggelig cd med søde bamser på og god musik.

IMG_7509Liva og jeg synger med på hendes 2 godnatsange 🙂

Video fra min instagram profil 🙂

Dette indlæg er sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *