Alt muligt blandet

Godnatsange til prinsessen

 

228048_215326361824554_6960447_nSe lige hvad jeg faldt over inde på nette her forleden. Den her hjemmeside www.godnatsange.dk laver personlige godnatsange med ens barns navn i teksten. Man kan vælge imellem 3 forskellige sange, hver sang koster 299 kr. Se det synes jeg er jo en super fin ide og jeg må da have sådan en cd med nogle godnatsange til Liva hvor hun kan høre sit eget navn blive sunget.

Man kan lytte til alle 3 sange HER. Når man trykker på de 3 forskellige sange så kan man både lytte og se teksten og se der hvor ens barns navn kommer til at være i teksten. På CD’en er der også en ”syng med version” af den sang man vælger at få på og et stykke særligt slumremusik, som barnet kan falde til ro til, på vej ind i drømmeland.

Jeg glæder mig helt vildt til at modtage den med posten og se hvordan Liva vil regere når vi spiller de sange her hjemme.

Dette indlæg er sponsoreret.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *