Alt muligt blandet

IGuy iPad mini cover er på vej hjem til os :)

Jeg sad her forleden og kigget lidt rundt på nette efter et bedre cover til vores ipad mini. Liva er jo hel vild med min iphone og vores ipad mini. Og det er lykkes hende at ødelægge min iphone skærm fordi hun sidder og leger med den.

CollageImage20Og jeg har hente nogle apps ned til hende på vores Ipad mini plus at hun ser tegenfilmen på den også. Men hun har det med at slå, kaste, gå og stå på vores ipad mini. Så nu vil jeg gerne ha den beskytte. Jeg fandt denne hjemmeside www.coverme.dk og de har virkelig mange cover til både iphone og ipad. Jeg faldt for denne her Iguy ipad mini cover, den er jo total børnesikret og så kunne man få den i lilla 🙂

Speck-iGuy-CoverMe-Orange-All_1024x1024Så den er bestilt og nu venter jeg bare på at den søde postmand vil komme med den 🙂

Dette indlæg er sponsoreret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *