Alt muligt blandet

John Mayer Koncert i Forum

Jeg havde givet Tobias John Mayer billetter i vores 5 års gave. Og i går var vi så inde og se ham. Min søster og hendes kæreste havde også billetter så vi tog sammen der ind og imens passe min mor Liva og min søster´s datter.

Nedeunder er billeder fra vi er hjemme og aflever Liva hos min søster.

CollageImage44 CollageImage45Nedeunder er billeder fra John Mayer koncerten.

CollageImage46

IMG_7347Vi havde en hyggelig og dejlig aften. Det var en god koncert. Men John Mayer er måske bare ikke mig. Det var lidt for meget country music efter min mening. Og over halvdelen af de sange han sang kendte jeg ikke. Jeg kender også kun hans gamle sange som: Your body is a wonderland,  I´m gonna find another you, In your atmosphere, Neon og Waiting on the wold to change. Den sidste sang er en af mine ynglings. Og også den eneste jeg faktisk kan teksten på 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *