Liva og jeg

Liva har sagt sit første ord!!!

Ihhh altså hvor det vildt. For en uge siden (Beklager, har ikke lige haft tid til at skrive om det på bloggen da jeg er starte på arbejde igen) sagde Liva sit først ord.

Jeg sad og sang Lille Peter edderkop med hende. Og da jeg havde sunget den spurgte jeg hende om jeg skulle synge den igen. Og normal så siger hun en lyd og så tolker jeg det som et ja. Men den her gang sagde hun OP. Ordet OP kom ud af hendes mund! Jeg forstod ikke rigtigt først, at det var det hun havde sagt men da hun så sagde det flere gange så tog jeg mine hænder i vejret og skreg af glæde. Bag hende op og kysset hende på hendes store runde kinder. Jeg var så stolt!!! Tænk 10 måneder – snart 11, og så har hun sagt sit første ord. Det er jo vildt!!! Jeg ville ønske jeg havde fået det på video. Men jeg må prøve at filme hende her i weekeden og se om hun vil sige det når jeg filmer.

Jeg er en meget stolt mor. Elsker virkelig min lille prinsesse og alle de ting vi oplever er jo fantastiske øjeblikke i vores liv jeg aldrig vil glemme.IMG_6433

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *